Spatii disponibile:
Localizare:
Contact
CENTRAL BUSINESS PARK
Calea Serban Voda, Nr. 133,
Cladire A-B, Etaj 4,
Sector 4, Bucuresti - 040205

(+40) 31 805 72 34TELEFON:
(+40) 31 805 27 85FAX:
(+40) 74 448 59 27MOBIL:
Marcel DanCONTACT:

office@centralbusinesspark.ro

Prezentare


Central Business Park, proprietatea Arta Grafica SA din Calea Serban Voda nr.133, Sector 4, Bucuresti este compusa din:
               - teren cu suprafata de 12 753 mp;
               - trei cladiri A-B, C si D-E cu suprafata construita la sol de 4 236 mp,  aflate pe o suprafata bruta inchiriata de 13 561 mp, cu 204 locuri de parcare. 

Centrul de afaceri dispune de suprafete de birouri usor accesibile, fiind situat in zona Sincai - Tineretului, in vecinatatea zonelor principale de interes ale capitalei.

Central Business Park ofera companiilor oportunitatea de a inchiria spatii de birouri situate central, intr-un ansamblu imobiliar dotat cu toate facilitatile necesare atat societatilor, cat si angajatilor lor. Finisajele sunt de buna calitate: tamplarie exterioara interioara de aluminiu si PVC, placaje din granit, gresie portelanata, placaje cu faianta de buna calitate la grupurile sanitare, tavane casetate, vopsitorii superioare lavabile, usi opace din sticla pentru aport de lumina naturala in holuri, balustrade de inox in scarile interioare. Toate corpurile sunt termo-izolate la exterior cu polistiren expandat. Pardoseala este din granit in spatiile de receptie de la parter si in holuri, gresie pe trepte si in grupurile sanitare, mocheta in spatiile de birouri. Fiecare corp dispune de un ascensor de persoane. Cladirile dispun de instalatie antiefractie si incendiu si sunt dotate cu camere de luat vederi. Incalzirea se realizeaza prin intermediul a doua centrale termice proprii.

Accesul principal din Calea Serban Voda este controlat prin intermediul a doua bariere iar accesul dinspre strada Biserica Alexe se face printr-o poarta metalica si este utilizat pentru prestatorii de servicii legate de utilitati.

Suprafata de teren liber este amenajata cu pavele autoblocante pentru spatiile de parcare si caile de circulatie iar restul terenului este amenajat ca spatiu verde, cu plante si arbusti.

Suprafata de cai de circulatie - parcare cuprinde, pe langa caile de circulatie, 204 locuri de parcare amenajate pentru locatarii spatiilor de birouri.

Proprietatea are retea exterioara de hidranti si hidranti interiori pe fiecare nivel din cele cinci corpuri de birouri.

Tipareste